Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2009, 23:06   #5
Neotr
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Girişte Version koruması

GemLik Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
elimde bulunan bir modul var 3.2.6 içinmidir bilemem ama deneyin isterseniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Modulu kurdum ama aşagıdaki hatayı aldım sunucu editsiz sıfır bir sunucu

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
make[1]: Entering directory `/home/domain/Unreal3.2/src' gcc -I../include -I/home/domain/Unreal3.2/extras/regexp/include -I/home/domain/Unreal3.2/extras/c-ares/include -L../extras/c-ares/lib -pipe -g -O2 -funsigned-char -fno-strict-aliasing -Wno-pointer-sign -export-dynamic -c timesynch.c In file included from ../include/struct.h:1832, from timesynch.c:21: ../include/dynconf.h:258:1: warning: "MAXBANS" redefined In file included from timesynch.c:21: ../include/struct.h:175:1: warning: this is the location of the previous definition In file included from ../include/struct.h:1832, from timesynch.c:21: ../include/dynconf.h:259:1: warning: "MAXBANLENGTH" redefined In file included from timesynch.c:21: ../include/struct.h:176:1: warning: this is the location of the previous definition ../include/struct.h:1832:21: warning: no newline at end of file In file included from timesynch.c:48: ../include/h.h:128: error: expected â=â, â,â, â;â, âasmâ or â__attribute__â before â*â token ../include/h.h:777: error: expected â)â before â*â token make[1]: *** [timesynch.o] Error 1 make[1]: Leaving directory `/home/domain/Unreal3.2/src' make: *** [build] Error 2 -bash-3.2$

Evet arkadaşlar hala Sky_dancerin Girişte version modulunun Unreal3.2.6 uyarlanmış halini arıyorum,Teşekkürler...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan