Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2009, 03:31   #26
ReaL_KinG
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelebek Script® v.eLite

XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hişş ortalığı velveleye verme ağzımıda açtırma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ben bi script kodlarsam gen.tr'nin ne mdx'i ne okyanus'u ne economist'i nede tüm ekibi yanından geçer uslu dur etrafı alevlendirme

HEHHEHEEH

Beni Tanıyan yok Sanirim HALIL kulaklarını çekicem senin bu lafin beni çok güldürdü.

Hadi bakalim Görelim HALIL en Güzel script i yap sen mirc ile kodla bende Visual C# ile 0 dan program yazayım. bakalim Hangisi çok Daha iyi olcak
ama sonra ben mirc için dedim falan deme. bunu kabul etmem.
mirc artık eskidi sanirim ben bir iskelet yapıyorum. çok gelişmiş bişi bakalim sonucu görelim. bilmiorum hayal gücün nekadarına yeter. ama gördüğünde yüz ifadenide buraya çek koy olurmu

ReaL_KinG is a Application Developer (MCPD)

Konu ReaL_KinG tarafından (17 Şubat 2009 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet