..dediLer ve öLdüLer
+Ohooo,doktorun her dediğini yapmaya kalksak açliktan ölüruz birader. Hadi yiyin,yiyin. Afiyet olsun! +Abi,ben bu arabayla gözü kapalı 180 yaparım be! +Baksana,nötr olan tel bu muydu? +Ulan,biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik,biliyon mu?Çok konuşma da kes şu mavi teli.. +Sayın seyirciler şimdi gösterimin en nefes kesici numarasını yapacağım;Aslanın ağzına başımı sokuyorum.... +Arkadaş,ben denizde büyüdüm.Şimdi sana 30 metre dipten kum çıkarıyım da gör. +Teleferikten korkacak ne var hayatim.Sen hiç gazetelerde teleferik kazası okudun mu? +Burası eskiden mayın tarlasıymış ama artık bi tane bile kalm.... +Korkacak bi şey yok yahu.Bu saatte tünelden tren geçmez. +Şu önündeki arabanin fren lambaları neden bu kadar sarı ve parlak? +Oğlum bu mantarlar zehirli değil.Bak,ben nasıl yiyorum... +Amma keskin virajmis be. +Canim!Ne şirin köpeksin sen! +Vay beee!..Ne kadar da yüksekmiş bu bina! insanlar...arabalar... buradan karınca gibi gözüküyo. +Aklınca beni kandıracan diil mi?Elindeki tabancanın oyuncak olduğunu bilmiyor muyum sanki? +Bu virajın ülkemiz için hayırlı,uğurlu olmasını diliyor,hafriyat çalışmalarını başlatacak ilk dinamiti patlatmak üzere düğmeye basıyorum... alıntı..
Konu konTes tarafından (17 Şubat 2009 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.
|