|
CilveLi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bende var bütün oto kurulum kodları
yavaş yavaş paylaşıcaz artık millet gibi para ile kod satmıyoz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mesela şöyle söylüyüm
anope unreal eggdrop kurulumu için tek tek uraşmak istemiyorsanız şunu yapın arkadaşlar
cd /usr/bin
pico irckur
yazın irckur dosyasının içine #/usr/bin/! unrealkur anopekur eggdropkur clear echo "Unreal Anope Eggdrop Kuruldu" yukarıdaki kodu yapıp chmod +x irckur yaptıktan sonra müşteri hesabında irckur IPADRESİ domainadi.com Admin-Nicki yazdığınız takdirde unreal anope eggdrop u kurup bitirir bütün hepsini tek komutta birleştirdik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar böyle olduğuna emin misiniz? ben VPS'me kurdum ve denedim, hatta denemek için önce reboot attım sonra kendi ircd'mi kople sildim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama 1,5 saattir bitirmedi kulumu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sanki elle daha hızlı oluyordu ya da böyle beklemek bişeylerle uğraşmaktan sıkıcı geldi bana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.