Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2009, 15:25   #23
Karantina
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelebek Script® v.eLite

XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hişş ortalığı velveleye verme ağzımıda açtırma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ben bi script kodlarsam gen.tr'nin ne mdx'i ne okyanus'u ne economist'i nede tüm ekibi yanından geçer uslu dur etrafı alevlendirme

Gereksiz bir yorum , espri yaptım diyorsan taş atmadan yapmalısın. Kelebek.gen.tr coderlerini tanıyormusun kimin ne yapabileceğini biliyormusun , yapacağım scripti gen.tr deki coder ekibi anlamaz diyorsun bu nedir ya
merak ettim kodların uzaydanmı gelme? yoksa mIRC help dosyasının açılımı mı? altı üstü kıytırık bir mIRC üzerine kodlayacaksın varmı başka bir yolun? programcıyım diyorsan yazılım uzmanı arkadaşlarımız kadromuzda mevcuttur bu yüzden anlamayacağımız ve ya çözemeyeceğimiz bir program yapman imkansız sevgili kardeşim.Hani üstadlar bilir ama yapmaz işte buda böyle birşey , Amaç burada birşeyler sunmaktır.Kimseye gösteriş yapacak ve ya kimseye üstünlük sağlamak gibi bir derdimiz yok.Kendi çapımızda bildiğimiz birşeyler var bunları icraata döküyoruz bundan ibaret.. sevgiler...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet