Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2009, 23:05   #5
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte Soytarı Cem Yılmaz.

Arkadaşları kırmayıp dvd'sini izledim amma izleyince bile yarıda bırakıp kalktım. Malum yaşadığımız bölge ülke belli. Namı delik Cem Yilmaz altını çiziyorum hatta elimden gelseydi kutu içine alıcaktım etrafı pisletmesin diye işte bu lavuk kendisinin tek birşey olduğunu düşünüyor hatta düşündüğünü dile getiriyor dvd'sinde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"70 milyonda bir diye" işte bu lavukun zaten soytarılıktan başka bir işi olmadığı için başka birşey yapması normal değildi zaten. Bu güne kadarda yaptığını sanmıyorum. Ancak bizim milletimizinde hatası olmalı ki boyle oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ne hakediyor diye düşünüyorum.. Dolayısı ile bu adamdan İstiklal Marşı'na remixide beklenir başka birşeyde beklenir.
ve kendisine *** ile gülüyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan