Cevap: Im'i Tanıyonmu
okey kaçağı ? Jαđŷ: tamam yarın oynucaz G è m L i k : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben bu filmi bi yerden hatırlıyorum Jαđŷ: oo filmden sonra cok senaryo degişti ali bey Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. F Jαđŷ: yarın hazır ol G è m L i k : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 7 / 24 hazırız biz G è m L i k : sen antreman yap şimdiden Jαđŷ: gerek yok eski tecrubelerim yeter Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
G è m L i k : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tmm o zaman işim kolay olacak Jαđŷ: allahıma cok dua edicem varya .D G è m L i k : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. allaha gerek yok bana söylee yenilirim cnm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|