|
Alıntı: |
Mohikan; Seninlede uzun sure calistim, suanda kernel32 ilede uzun suredir calisiyorum bunu biliyorsun. Kisilik olarak daima arkadasimsin ama yanlis yorumlar ve yanlis isler yapiyorsun. Madem ReiS rumuzunun sonuna kadar arkasindasin ve aranizdan su sizmiyor, ki yorumlarindan belli. Neden zamaninda senin elinden sekerini aldi abin? Bunu ne cabuk unuttun ve simdi onun arkasinda yuruyorsun? Hic mi kirgin degilsin...
|
Hadi diyelim senin dedigin gibi olsun, ReiS benim sekerimi almis olsun.. Ama buradan ne cikiyor ortaya biliyormusun? Biz yetki icin kimseyi satmiyoruz, senin founder'in yetki icin "Malthus" hakani bile yari yolda birakmistir, ReiS her zaman benim abimdir. Heee unutmadan birsey daha soyliyecegim, seni oraya helper yapan kim emrah? Atasini tanimayan, it pesinde gezer.. Ve sonuc olarak goruluyor neyin ne oldugu, daha fazla ayrinti yazmiyayim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Alıntı: |
1998-2000'li yillarda hepimiz tekLAN sunucusunda #Help Departmaninda gorevliydik ve #Help founderi kernel32 idi. Suanda biz eski gunleri anip, hala makaramizi yapiyoruz. Zamaninin ReiS rumuzlu Root admini, 2006 senesinin yaz aylarinda Mohikan rumuzundan alip kernel32 rumuzuna #Help Departmanini teslim etmistir. Ve gayet guzel bir uyum icerisinde calismalar surdurulmustur. Suanda boyle bi dedikodu neden yapilir anlamis degilim...
|
Hadi diyelim buda öyle olsun, kernel32'e help'i veren
Soldy degilmiydi? Bak iste ne güzel, benim halfop yaptigim adamlar, size help veriyorlar. Sizde kalkmissiniz bana jazz koyuyorsunuz, herkez bilsin yerini güzel insanlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.=