Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2009, 21:14   #85
Serginho
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <4> Zurna.NET [2009]

Bilmeyende diyecek Zurna NET`İ markalastiran Z-net`tir. bugun gelse Paranoia ve/ya eQual bizim markalastırdıgımız sunucu bugun bıraktıgımızdan uzak hak veririm de sen kimsin? ne yaptın Zurna NET için Death nickli opere #hababam kanalına reklam yaptırıp daha sonra kiralı cıkarttıdıgın bu ve zurbik zurbiye gibi kanalları bot doldurup alın size kiralık diyen Z-net bugun markadan soz ediyor.. sen Paranoia ve eQualin biraktigi mirasi tukettin. Sen Zurna NET gibi bir altın yumurtlayan tavugu kaybettin bugun ne kadar içerin yansada sana hak veririm çık delikanlı gibi de ki ben bot koymadım operime #hababam kanalının reklamını yaptırıp botla besleyip globale cıkartmadım. Senin adam gibi bir tane Zurna NET`e kazandırdıgın saydıgın Oper/adminlerden bir isim ver hangisini sen kazandırdın? insolent ve soldy bu ikisini sen bela ettin bu ikiside kızları bulusmakla tehdit edip bulusmayan kızları yasaklayan kisilerdi yanlis hatırlamıyorsam senide en son sariseker, melis onlar madara etmişlerdi? neyse körler sağırlar birbirinizi ağırlayın ama unut bunu Z-net bir daha Zurna NET gibi bir markaya sahip olamazsın ve o sunucuda yerin yoktur. kervan yürür..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver