Cevap: Haftanın Polemiği <4> Zurna.NET [2009]
Sevgili VEGAEP; Benim asla sattığım bir malın peşinde olmadığımı ticaret yaptığım dostlarım iyi bilir. Bütün eleştirilerimin sebebide; sunucunun oldukca kötü yonetilmesinden doğan pek cok sorunu veya hatayı benim dönemime atmış olmalarıdır. Sunucu yonetiminde bulunan kişilerin acemice ve amatorce uygulamaları forumlarda eleştirildikce, sunucuda benim dönemimde prim yapamayan ancak daha sonraki dönemlerde yonetimi yalamak kaydı ile söz sahibi olanlar veya olmaya çalışanlar gelip buralarda bizim dönemimizi eleştirmeleridir. Bu duruma yoneticilerinin mudahale etmemesi de beni gercekleri forumda paylaşmaya zorlamıştır. Benim eleştirilerimin esası ve aslı tamamen bundandır. Ben isterimki ticaretde para yatıran para kazansın. Ancak göruyorumki sunucu o kadar değerli olmasına rağmen acemice yonetimler sonucu coluk cocuğun oyuncağı haline gelmiştir. Bakın benim dönemimde mirctr.org mircturk.com sohbet.net ve trsohbet.com googleda mirc script indirmek kaydı ile tavan yapmasına rağmen Zurna.Net userinden ve değerinden hiç bir şey kaybetmemişdi. Oysa şimdi bu saydığım domainlerin MT harici google da banlıdır ve Zurna.Net buna rağmen eriyor... Başka söze gerek varmı? |