Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2009, 17:21   #77
Serginho
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <4> Zurna.NET [2009]

Z-Net Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kernel32 olayı polemiğin esası oldu sanırım. Kernel32 ye zurna.net #help departmanını veren benim. O dönem bende kendisini iyi tanımazdım. Ancak daha sonra 1998-2000 li yıllardaki kernel32 olmadığını öğrendik. Bunu öğrensek de sen kernel32 değilsin seni kabul etmiyoruz diyecek halimiz yoktu. Bizim için esas olan #help kanalı yoneticisi idi. #help kanalını layıkı ile idare ettikden sonra hasan huseyin, yada huseyin hasan çok önemli değildi.

Ircforumlarinin en basarili alani sanırım polemik konusu hakkınızı verelim Halk dilinde "dedikodu" buradada "polemiği" iyi yapıyorsunuz Zurna NET`te de bu kadar başarılı olsaydıniz daha farklı konumlarda olurdunuz. işini iyi yapan bir help founderi hakkında boyle atip tutmazdınız. bize soylendi orjinal kernel32 olmadığıda biz git diyemedik..
ben Zurna NET sunucusunun root admini olacağım biri gelip bana diyecek ben nexus`um ve/ya ben x kisiyim ben ona sunucunun bel kemiği dediğimiz help kanalını emanet edeceğim ve bu kisinin orjinal olmadığını öğreneceğim daha sonra o kişi ile devam edeceğim.. külahım olsa anlat diyeceğimde..
Hasan hüseyin olmus bir onemi yok diyorsun kanalı layıkıyla idare ediyorsa. Peki kernel32 den sizene? 1998-2000 yıllarında ki kernel32 olmadığını nerden öğrendin? kim söyledi? sari cizmeli mehmet ağa .. bu gibi asli belli olmayan dedikodulara bir forum yoneticisinin desteklemesi. yorum yapmasi etik değildir.
Sn reis sizin Zurna NET yönetimi gitti artık elinizden ne kadar üzülseniz boştur
Zurna NET işini layıkıyla yapanların ellerinde tabi ki Polemik forumlarida
biz ircforum(lar)inin irc sunucularına yararı olacak calısmalarıyla gundem olusturmalarını istiyoruz bu tur kimseye yarar sağlamayacak dedikodularda değil.. herkesi saygıyla selamlıyorum.

Konu Serginho tarafından (12 Şubat 2009 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver