Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2009, 08:50   #9
AzuLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Seslenmedeki Baloncuk Mesjaında Sorun

Difuzyon'un verdiği koda göre;

Eğer o an aktif pencere bir kanal ise ve size özelden sesleniyorlarsa baloncuk ve uyarı yazısı çıkıyor. aktif pencere bir kanal ise ve size kanaldan sesleniyorlarsa ne baloncuk ne de uyarı yazısı çıkmıyor.

Eğer o an aktif pencere bir özel ise ve size kanaldan sesleniyorlarsa baloncuk ve uyarı yazısı çıkıyor. aktif pencere bir özel ise ve size özelden sesleniyorlarsa ne baloncuk ne de uyarı yazısı çıkmıyor.

Kodda yazım mantığına göre herhangi bir sorun yok. Bizzat kendim ekleyerek denedim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:$( * $+ $me $+ * ):#: { var %e = echo -aet if (!$regex($nick,/^(OXM|Nomercy|Multioyun|Oyuncu|MusteriServ|)$/i)) { ; .splay -w $mircdirsounds\connect.wav flash -r5 # $nick sesleniyor. noop $tip(Abc,Sesleniyolar, $chan - $nick : $1- ,10) %e 4UYARI:5 $+($nick,.) 4 # 4K2analından 4S2ize 4S2eslendi 4Y2azdığı 4M2esaj: $qt($1-) } }

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:$( * $+ $me $+ * ):?: { var %e = echo -aet if (!$regex($nick,/^(OXM|Nomercy|Multioyun|Oyuncu|MusteriServ|)$/i)) { ; .splay -w $mircdirsounds\connect.wav flash -r5 $nick sesleniyor. %e 4Uyarı:5 $nick 4O2zelden 4S2ize 4S2eslendi 4Y2azdığı 4M2esaj: $qt($1-) noop $tip(Abc,Sesleniyolar, Özel - $nick : $1- ,10) } }

Bu iki kod her nerede size seslenilirse seslenilsin uyarı verecek ve baloncuk gösterecek. Difuzyonun kodunu ikiye böldüm ve 1 2 yerini değiştirdim =] Orijinali Difuzyon'un yukarıdaki kodu.

İki kodu da ayrı ayrı sayfalara ekleyin. dikkat edin on *:text: .. eventi 2 kere gecmesin eklediğiniz sayfalarda. aksi takdirde çakışma olacağı için kodlar çalışmaz.

İyi Forumlar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver