Eleman Dertli
<SiviL> hajıı naber yaaa
<Nicksiz> b*m b*k
<Nickiz> u
<SiviL> ii
<Seresir> bi türkü bestele kalp kırıkları diye, iyi gelir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SiviL> aynen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Nicksiz> de secters go
<SiviL> bi s..rin gidin dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Seresir> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SiviL> haltları ye ye sonrada kalbim ağrıyo
<Nicksiz> ben öyle bişi demedim
<SiviL> kalp sancılarının atışları serverı hoplatıyor olm
<Nicksiz> of of offffffff
<Nicksiz> bir of cektim servicesler düştü :s
<Seresir> sakdjalsdasd Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SiviL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))))))))))))))))))))))))
<SiviL> asdhasdhashas
<Nicksiz> ah ulan eşşek kafam ah ulan mal kafam
<Nicksiz> şeytana uydum arkadaş yoldan cıkardı beni bu iblis
<SiviL> *ik *ik sonra şeytana uydum
<Seresir> aynen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SiviL> şeytan asıl sensin brader yada tüyü sende Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Seresir> acemi şeytan sadjasdjsa
<SiviL> asdhasdhauısdash
<Nicksiz> secters
*** Nicksiz ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Çıktı (Ayrıldı) |