Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2009, 00:56   #64
geNoVa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <4> Zurna.NET [2009]

kemik Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

software a Nick cevabı vermiş zaten, fakat kernel32 o kernel32 deil ama vakti zamanında GERÇEK kernel32 yani efsane olmuş dalnet teki kernel32 zurna.net te görev aldı daha sonra nick ın dediği kernel32 dalnet kernel32 nin yerine geçti bu iddia değil gerçektir.

carmen : meyve veren ağaç taşlanır demişsin. önce git bir tarihine bak zurna isminin sonra konuş ben burda zurna.net e bir laf söylemiyorum sadece kelaynak ı tanıttım. kernel32 ye de saygısızlık etmedim ona da saygım vardır.

ALLAH'tan Fatih sultan Mehmetten önceki padişahın adı da rastgele fatih falan değilmiş yoksa mazallah İstanbulu fake fatih fethetti falan bile dermiş bizim milletimiz...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

belki bu kernel senin kerneli hayatında hiç duymadı bile güzel kardeşim 2 dk da yemişsin bitirmişsin koca adamı
gerçek neyin gerçeği? bence en gerçek kernel32 windowstaki kernel32 dir geri kalan hepsi fake'tir

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan