|
beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
konuyu 2`li sohbete çevirmek istemiyorum ama, kelaynak güzel bilgiler vermişsin bilmiyenler bilgilenmiş oldu ama bir konuda hala hem fikir değiliz DALnet #zurna hiçbir zaman 5 bin useri geçmedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .. Güzel bilgilerin için tşkler..
Devam..
|
demin ki yerde cevap verdim kardeşim sana dedim ki ben @ idim ve 10 bin i vurdu internet bağlantım kesildi. yalanım varsa .... olayım.
software a Nick cevabı vermiş zaten, fakat kernel32 o kernel32 deil ama vakti zamanında GERÇEK kernel32 yani efsane olmuş dalnet teki kernel32 zurna.net te görev aldı daha sonra nick ın dediği kernel32 dalnet kernel32 nin yerine geçti bu iddia değil gerçektir.
carmen : meyve veren ağaç taşlanır demişsin. önce git bir tarihine bak zurna isminin sonra konuş ben burda zurna.net e bir laf söylemiyorum sadece kelaynak ı tanıttım. kernel32 ye de saygısızlık etmedim ona da saygım vardır.
Bot yuvası diyenlerede cevabım yukarıda verildi diğer bir önceki postumda okuyanlar anlamıştır tekrar etmeye gerek yok.
tekrar ediyorum burda zurna.net ismini karalamıyor gerçekleri konuşuyorum.
carmen bir sözüm daha var burdaki herkez emin ol birşeyler biliyor ki konuşuyor ömrüm gitti irc e boş beleş konuşmuyorum.
teşekkürler.
konuyu saptırmayınız.