Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2009, 12:39   #6
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eggdrop Sorunu

Haklısın gözden kaçırmışım tcl deki o kısımları düzeltmeyi, hala uyumadım çok uykusuzum ama istediğim gibi yapmadanda uyumak istmeiyorum taktım yani bu bot olayına, şimdide böyle bir hata veriyor;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Tcl error [tgjoinmsg]: invalid command name "tgjoinmsg" [09:03] Jack joined #English. [09:03] #English: mode change '+o Jack' by AdaM!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.AdamLarin.Mekani.Adamca.Net [09:03] <A-Bot> Jack kanal yetkilisi konumuna geçti. [09:03] -A-Bot (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)- Kullanabileceğiniz komutları görmek için özelime !komutlar yazın. [09:04] Tcl error [tgstart]: can't read "tgmaxhintcurrent": no such variable [09:04] <Bulent> !basla Tcl error [tgstart]: can't read "tgmaxhintcurrent": no such variable [09:04] <Bulent> !basla

Hem bu botun hemde ogun botunda !basla deyinde Oyun Başlatılıyor cvpını veriyor telnette logunu göremiyorum o yaıznın ve onu değip kalıyor, soruların yolunuda düzelttim sorularamı ulaşamıyorlar anlayamadım ki, düzelttim soruların yolunuda. alla ala tcl lerden kaynaklanan bir sorun değilmi yani bir tane sıfır tcl ve oyun botu indireyim dağıttığım oyun botu dosyasını indirip kurayım : ) 3 yeni açtığım sunucuyun 3 ünede bir tane bile bot kurup çalıştıramadım yuh olsun ya : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver