Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2009, 12:28   #1
Hayat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anope 1.7.13 Servislerde sorun !

Arkadaşlar merhaba sunucumda servisler ile ilgili bir sorun olduğu kanaatine sonunda varabildim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sorunu şöyle özetleyim ;

#Admin kanalının modunu +CGntAOp olarak kilitliyorum. mIRC te titleye baktığımda kilitli modu görebiliyorum buraya kadar herşey normal.

Aradan belirli bir süre geçtikten sonra bir kaç saat belkide bir kaç gün mIRC titlesine yine baktığımda kilitlediğim modları orada göremiyorum. Onun yerine ya +ntl - +r - ya da hiç bir mod yokmuş gibi görünüyor bu kanalda. O an Kanala info çekiyorum. Mod kiliti ya normal görünüyor benim ayarladığım gibi ya da -
[12:11] -ChanServ- Mod kilidi: +r-c olarak görünüyor bu olay kendi kendine oluyor ve sadece admin kanalında değil tüm kayıtlı kanallarda bu sorun görünüyor.

Diğer bir sorun operservden ;

Belirli bir komutu kullanmaya yetkisi olan kişilere bu komutu kullanma yetkiniz yok diyor ara sıra. Bakıyorum kişinin nickine identify edilmiş operserv listesinde yer alıyor flaglarında sorun yok.

Bu sorunun tek çözümü os re start oluyor Tabi bu da geçici bir çözüm oluyor bir süre sonra aynı sorun yine başlıyor. Ayrıca Nickserv BotServ MemoServ ve HostServ de de buna benzer sorunlar varmı bilmiyorum daha tespit edemedim ama muhtemelen vardır. Bu sorunu nasıl giderebilirim. ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan