|
Mohikan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yazmiyayim diyordum ama, olacak gibi degil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Burada Zurna.NET hakkinda yorum yapanlarin hepsi, zaten Zurna.NET'e takilan kisilerdir. Yani sonuc olarak kimse eksi yanlarini söylemez, herkez iyi demi$. Bu nasil iyidir soruyorum sizlere? Bizim zamanimizda sunucu sahibi ReiS iken, sunucu 5000-6000 arasi idi, su anda 1500-2000 anca oluyor, madem bu kadar iyi neden böyle sunucu? Ek olarak birsey daha var, neden bu Zurna'ya takilanlarin hepsi 10 senelik ya, hicmi yeni birisi yok, herkez eskilerden.. Ama biz kimseyi tanimiyoruz, nasil olacaksa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
şimdi anlamadığım nokta ircd ye rağbet sizin zamanında fazlaydı son 2 yıldır milletin zaten irc e olan ilgisi %70 lere düştü size bir soru sormak isterim bu sizin zamanınızda sunucu yönetiminde olduğunuz zaman 6000 leri gördüğünüz bir sunucu olduğunu söylüyorsunuz şimdiki yönetimin user düşüşünde başarısızlığımıdır yoksa ircd ye olan ilginin azalmasımıdır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. anlattığınız olay bir çelişkimi yoksa gerçekmi çünkü bu düşüş her sunucuda var bakın 2006 şubat ayını karşılaştırın 2009 şubat ayını karşılaştırın verileri bir irc üstadı olarak size sormak isterim sizce hangisi yönetim başarızlığımı yoksa ircd ye olan ilginin azalmasımı teşekkürler