Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2009, 00:14   #77
neXus
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]

mIRCTurk Tr deki en sevilen sunucu imiş sanırsam, 1 günde kaç sayfa konu olmuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Lakin konu mIRCTurk değilde AlwaysGooD & Sindy olayına dönmüş.
Herkez bi açık bekliyormuş gibi bianda saldırı olmuş buraya.
Ben forumlara pek yazı yazmam forumlarda takılmam ama konuya madem herkez mualif olmuş bende birkaç söz eklemek istedim.
Herhangi bir menfaatim olmadan konuya objektif bakıp yorum yapmak en doğrusu olur herzaman.
Loglardaki tek hata Allah'a küfür, insanlar sinirlenir kötü söz söyler ben altuğ'un bu sözü gerçekten çileden çıktığı anda söylediğini düşünüyorum, ben IRC de 2 - 3 kişiye efendi diye kefil olurum bunlardan biri altuğ'dur. kendisine kardeşim diye hitap ederim hep, Sindy ise bacım dediğim ve gerçektende öz bacımdan ayırmayacagım bi kardeşimdir. birbirini seven 2 insan, insan sevdiği için herşeyi yapar beyler altuğ sinirlenmiş o sinirle Allah'a küfür etmişki sonradan siniri geçince eminimki ben ne yaptım diyip tövbede etmiştir. Sunucuyu Sindy yönetiyormuş, bir Malthus neden silinmedi buzamana kadar ? bir Kaan neden silinmedi ? Sindy hepsiyle samimide onları seviyorda bu yüzdenmiki ?
Sunucu içinde hep birilerini birilerine kışkırtan insanlar var kimsenin haberi yok, sindy hakkında gidiyo biri başkasına sindy sana bunu dedi, öbürü gidiyo sindy e filan sana bunu dedi, ortalıgı karıştıran 2 - 3 tane karakteri yarım insan yüzünden konular buralara geliyo.
Soruyorum buradan hanginiz sevdiği kızı korumaz ?
Forumlarda görüyoruz global sunucularda neler yaşanıyor, millet sırf gövde gösterisi olsun diye bişeyler yapıyor, geçenlerde bi global sunucu root'u kızın tekine camda soyunursan şukadar para teklif ederim fln demişti hangisiydi o
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şimdi burdan çıkar bazıları sevdiği kızı korumak için Allah'a küfürmü etmesi lazım diye ?
Ben 5 vakit namazımı kılıyorum, bu küfürü doğru bulmuyorum tabiki, ama insanlar nasıl bir ruh halinde nasıl bir söz kullanıyor bunlarıda düşünmek lazım.
dengesizin tekide gelmiş yok sysop_nexus utansın
sen beni nekadar tanıyosunda neşekilde bir aile yapımın oldugunu biliyosunda bana bunu diyosun be adam
hem demiş tanımıyorum fln hemde bunu diyo, kesin ya kadrodan kovdugum birisidir yada kadroya almadıgım birisi diye düşünüyorum.

Sonuç olarak ; AlwaysGooD'u seven ve sevmeyen 2 grup arasında tartışma ilerliyor.
mIRCTurk hakkında görüşlerin belirtilmesi gereken bir bölüm bu, AlwaysGooD & Sindy bölümü değilki.
Yönetim hakkında şikayeti olan Root admin şöyle yapsa daha iyi olur vs der geçer isimleri zan altında bırakmanız yanlıştır.
Sunucu sahibi istediğini siler istediğini ekler, neşekilde sildiği veya eklediği kimseyi alakadar etmez diye düşünüyorum.
Olayı kişisel egolarınızı tatmin haline çevirmeyin lütfen.
Her sunucunun - si var , birçok sunucunun eksisini yazarım buraya ve bunlar hiç görülmez ama her sunucuda dostum arkadaşım var uzatmaya gerek yok.

Herşeyin tatlıya bağlanması dileği ile..
Mt'den yollarımız ayrıldı ama AlwaysGooD kardeşimdir kardeşim olarak kalacak...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet