Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2009, 23:23   #69
Git
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]

Çok şaşırdım ben yaşanan olaylara, çok üzüldüm altuğ adına.. Burda bahsedildiği gibi yada yansıtıldığı gibi bir adam değildir altuğ. Biz yıllarca beraber çalıştık, sanılandan ve umulandan daha da delikanlıdır yani, ama herkesi bir şekilde yargılamayı adet bilen kesim, altuğu da yargılıyor sorgusuz. Ben altuğ, ahmet,mehmet taraftarı değilim. Sunucuda yetkiliykende kimsenin tarafında olmamıştık. İbrenin kimi gösterdiğini önemsemeden sevdiklerimizin yanında olmuştuk. Şimdi yine aynı durumu savunmaktayım. Altuğ kendine yakışmayan laflar etmiş olabilir, ama altuğ öyle bir adam değildir. Öyle olacağını da tahmin etmiyorum. Gönül meselesini pek bilmiyorum, ama bu kadar önem veriyorsa ciddi birşeyler düşünüyordur, saygıyla karşılıyorum. Bu kadar üstüne gitmeninde bir anlamı olmadığı kanısındayım. Kim bilir belki adam sizin (acımasızca saygısız laf edenlerdir kastım) yüzünüzden şuan da ailesi ile, arkadaşları ile oturup iki muhabbetin belini kıramıyordur.. Gülemiyordur belki de ?. Kimseye böyle birşey yaşatmaya da yapmaya da hakkınız yok. Beğenmiyorsanız girmezsiniz olur biter. Ben irci bırakalı uzun süre oldu, işten güçten dönüp bakamadım bile arkama. Girmiyorum, mutluyum tavsiye ederim hepinize. Seviyesini beğenmiyorsanız, çekilin köşenize "harbiden efendiymiş... çekti gitti" desinler, kıymete binin.. Umarım bundan sonra biraz daha karşıdaki insanı düşünen postlar atılır.

Hepinize kolay gelsin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver