Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2009, 21:43   #52
Mnoktasi_Bulent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]

Asimavi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yıldızlarda Kayar Durmaz Yerinde, Çöker Serveriniz Kalmaz Haysiyetinizde.

Altuğ un yanında takıldım paramla admin olup yetki aldım çayını içtim sohbetini aldım asla saygısızlığını falan görmemiştim ofisine bile gittim.. Ama Cliff vardı mayhem vardı hollyzone vardı.. Tadı vardı.. lan Cliff senin ben..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Onlarsız bir toplantı yaşadım.. Vaybe ben ne salakmışım.. Geç uyandım.. Geç farkettim Ayrıldım kendi sunucumu açtım.. Xpasdan başka yorum yapan olmadı.. Çok üzüldüm bu okuduklarıma ama şaşırmadım.. ClifBurton 'un bir sözü vardı bana.. Bunu unutmadım Setname bile yaptım uzun zaman '' Bir kere ihanet eden gene eder abi ''

Çok şey yazmam gerekir ama değmez çoğunu yazmışlar zaten.. tek tek alıntı yapmaya gerek yok ar, yüz haysiyet ve şeref meselesi bunlar..

Kısa ve öz.. Yazık.. bumu IRC sevdası..

Ha bide SuperX aynen sende haklısın.. 100/120 kişi olduğumuz an proxy zavallısı aciz yaratıklar bize saldırırlar.. Bize söverler tadımızı kaçırırlar..

Mağrurlanma Kral ım Seni de yaratan Rabbim var..

(kimi insanlar onu Yaratan a sövermiş.. Tövbe Haşaaa.. Allah ım sen bizi affet.. sanal alem yalan alem bu dünyada fani.. Aciz kullarına aci yarabbi..)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver