Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]
Ben Mircturk e yıllarimi verdim ve ilk lerden belli adamın ne oldugunu anladım bunlar yuzunden irc işine girdim neden derseniz kactane admin tanıdigim vardi hepsi yakın arkadaşımdı mircte admin oldular selam bile kestiler işte bu yuzden irc işine girdim AlwaysGooD yeri gelir herkezi toplar sohbet eder ikinci gun adama seslendim yazdigi kelime nickime seslenmeyin sorunu olan operhelp gitsin bende dedim sorunum operhelp ile ilgili olsa sana seslenmezdim her neyse halada cok arkadasım var admin superdesk felan ama adam olan yok afedersiniz altugun yanında calışan kişilerin kici kalkiyor AlwaysGooD okadar emek verdim diyor sen emek vermiş peki Xline emek vermedimi yanında gorev almadımı aldı neden iki dakada adamı sattın cunki adam degilsin ben hep dedim Sysop_Current de dedim zamanında kardeş arkadaş kanka diyodunuz yetkiyi aldınız selam bile vermiyonuz dedim elbet sende birgun diger silinen adminler gibi siliniceksin gercegide böle olacak buna eminim cunki kimleri silmediki herneyse benden bukadar |