Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]
Herkez calistigi yeri savunur haklisin. Ama arada menfaat kalmadimi da eski calistigi yere saldiriyorsa bunada biz nankörlük diyoruz.( saldirmayi sadece botnet vs olarak algilama su anda da burdan saldirmis oluyorsunuz ) Sizde ne deniliyor acikcasi ben onu bilmiyorum. Bu konuyu daha fazla uzatip 2'li polemike gircek halim yok seninle.
Madem calistigin yeri savundum , bazi seyler oldu anlasamadiniz ayrilmak zorunda kaldiniz birak bunlar sende kalsin. Hani bir söz vardir Kol kirilir yel icinde kalir. Senin icin bir anlam ifade eder mi bilmem. Siz daha mIRCTurk nedir bilmezken biz o calistiginiz departmanlari yönetiyorduk. Bizde mIRCTurk'u bazi sebeblerden birakmak zorunda kaldik ama orda burda su su yüzden biraktik diye yaygara yapmadik. Emin ol ki bunu yapmadigimiz icinde her zaman biz kazandik ve tekrardan emin ol ki bunu yapmadigimiz icin hala mIRCTurk'e girdigimizde sevenimiz sayanimiz selam verip abi hosgeldin bes gittin muhabbeti yapiyorlar.
Mesajimin basinda dedigim gibi 2 li polemige gircek halim yok seninle. Sen biraz kendin düsün yaptigim dogru diyorsan dogrudur. Herkezin dogrulari -yanlislari zaten kendinedir.. Kimse benim yaptigim yanlis demez. |