Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2009, 16:49   #15
MTxLine
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği <3> mIRCTurk.com [2009]

Can Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle sunu belirteyim altugun orda dedigi laflari onaylamiyorum hatta okuyunca üzüldüm acikcasi ama burda bu mesajlari yazanlara daha cok üzülüyorum. Bu mesajimdan alinmasi gereken insanlar alinsin sadece. mIRCTurk'te düne kadar yetkiliydiniz , biri altug'a veyahut mIRCTurk'e laf dediginde pat küt laf söylüyordunuz. Daha düne kadar altug abiniz - pasanizdi. Simdi ne oldu altug bu kadar igrenc biri oldu ?

Sadece kiz arkadasi yüzünden sizi sildi diye mi ? Hala yetkili olsaydiniz gene bu konuyu acicakmiydiniz ? Gene diyorum , altugun yaptigi sonuna kadar yanlis hic tasvip etmiyorum. Ama sizin gelip buraya dün baska bugün baska davranmanizda emin olun ki bir o kadar yanlis.

Son olarak burasi mahalle kahvesi degil , küfürlü mesaj atanlar gereken cezayi alcaktir. Bundan sonra aticaginiz mesajlar lütfen seviye sinirlari icinde olsun.

Olayı başka yöne çekip laf labirentliği yapmak yerine, bir yönetici gibi düşünürsen olayın tam şeklini anlayabilirsin. Herkes çalıştığı yeri savunur bizde öle yaptık, kötü olsada herkes kendi çalıştığı yeri savunmaz mı ? Ama hiç kimse musalla taşı değildir ki bu kadar sabır etsin bu kadar sineye çeksin ÖRN: Volkan (Software) olayı. Bundan dolayıdır ki böle bir patlama oldu. Benim sop'larım hiç bir zaman üstlerine saygısızlık etmez, ettirmez. Hiç bir şekilde.. İyi iş yapan insanları kimse sevmez ki asılsız bir iddaa ile bu olanlar oldu. Bütün bu olanlar ve yaşananlar tüm görevli arkadaşlarıma ve şuanda bu konuyu takip edenlere bir ders olsun. Umarım MT için daha iyi günler olur ve bu günleri tekrardan yaşanmaz. Şunu unutmayın ;

Hiç bir doktor, hastanın ne çektiğini bilmez veya hissedemez.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet