Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2009, 19:19   #110
pihan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hotmail Hack.

Damqa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bır sey söleyecem sabah hacker abinin biri ( yani kendini öle sana üzüm) bana fake mail atmıs bende fake mailin içindeki mail kısmını degişip ona geri attım maloda şifreyi caldım sanıp fake i acmıs sanırım bir bakdım 15 dk sonra kendi sifresi bana geldı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ya varya harbi komedi bakın millet eger fake nedir diye bilmiyorsanız önce ne işe yarar yada adama yolladınmı nasıl sifre bana gelır diye iyice arastırın
neyse mailin sahibi tanıdık cıkdı verdim oda burdan biriymiş ismi lazım degil
o kendini biliyor bu arada ben halen sözümdeyim
adresi benım mail adresim eger ben bu maili calarım diyen varsa yada calan olursa ben gelip bu siteye esek gibi anıracam dedim lafım gidecegi yere gitmişdir sanırım

o kadar güldüm ki bayılacam gülmekden arkadaşlar yanlış anlamayın yukarda
msn adresi benim msn adresimdir ve bugüne kadar hiç kimse çalamadı isteyenede ispatlayabilirim zamanında bu forum sitesine başka bir üyelik ile üyeydim ve yukarda damqa arkadaşın yazdıgı gibi aynen msn adresimi çalan olursa eşek gibi anırcam dedim ben olayı anlamadım bu msn adresi benim msn adresim ismim cihan damqa seni tanıyamadım ama o msn adresi bana ait ve senin yazdıgın yazıyı ben yıllar önce bu forum sitesine yazdım olayabir acıklama getirirmisin merak ettim

Konu pihan tarafından (31 Ocak 2009 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver