29 Ocak 2009, 00:55
|
#25 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Haftanın Polemiği <1> Mynet [2009]
| FenomeNs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ben demiyorumki mevcut yönetim X hareketi yaptı sonuç Y oldu. Sunucu kötüye gidiyor vs vs. Ayrıca benim yazılarımı bakabilirsin hiçbir zaman X7even'e küfürlü şiir yazıcak bir zihniyette değilim veyahut bir başkasına. Ben diyorumki; Adamlar sunucuyu cinsel tercihleri doğrultusunda bayan arkadaşlarına peşkeş çekerek,nicklere setpass çekerek,nick yasaklayarak,zline atarak haksız yere kullanıyorlar. Benim 2 gündür zlinem var Static(İP) sahibiyim hala giremiyorum sunucuya. Mynet kimsenin babasının malı değildir. Mynet bir şirket sunucusudur. X şahıslara ait değildir. Myneti yöneticek kişiler bu bilinç doğrultusunda hareket etmelidir. Öyle yapmadıkları için biz eleştiriyoruz ve bir başlık açıyoruz sizde gelip "Mynetin userlerine yaranılmaz" diye bir post atıp konuyu siliyorsunuz. Önce konunun altına atılan mesajları bi okuyun bu adam haklımı değilmi millet ne diyor diye. Yada açılan konunun ciddiliğini ölçün deyinki log ver. Elimizde birsürü log var ben altına özellikle yazdımki "konuya beklenen ilgi verilirse loglar yayınlanıcak" ben sizden logları koy demenizi beklerdim. Olmadı canınız sağolsun.. İyi forumlar.. | Size şunu anlatmaya çalısıyorum; Forum içerisinde bu haftaki IRC sunucusu polemik konusu MYNET sunucusu, bu sunucu için bu polemik konusu bitene kadar, bu tip konu başlıkları açmayın. Burada yazın, burada istediğinizi söyleyin(seviye sınırları içerisinde) O zaman ne anlamı kaldı sunucuları polemiğe açmaya? Açtığınız konuda ki yazdıklarınızın aynısını burada yazamıyormusunuz? Bakın adı üstünde " POLEMİK " sizin açtığınız konuda bir polemik, sunucuda aynı sunucu ikisinin birleşimi bu konu başlığında toplanıyor yani, bu konu kapandı artık, Türkçe konusuyorum değil mi?
Konu Software tarafından (29 Ocak 2009 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.
|
| |