29 Ocak 2009, 00:39
|
#23 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Haftanın Polemiği <1> Mynet [2009]
| FenomeNs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Mynet'e girmemiş ve o sunucuda bulunmamışsanız yorum yapmayın mynetin userlerine yaranılmaz diye. Böyle bir postu yazıyorsanda konuyu açan kişinin(sildiğin konum için bahsediyorum) konuşmalarına yazılarına bakıp öyle 2 gün mynete girip 3'ncü gün yönetim eleştirmeyen birisi oldugumu görürsün. Biz diyorsak var böyle birşey bırakın forum kullanıcıları alta görüşlerini yazsınlar. Diyorsunki haftanın polemiğine yaz mesajını benim mesajım bir şirket sunucusu olan mynetin yönetimine karşı başlatılan bir kampanyadır. Ve başka bir postun altından devam edilecek kadar da önemsiz değildir. Kampanyamızı diğer forumlarda sürdürmeye devam edeceğiz, saygılar.. | Ama siz öyle bir izlenim verdiniz ki forum içerisinde, daha 1 ay önce forum içerisinde x7even 'e küfür içerikli şiir yazıp forumun çeşitli bölümlerine konular açtınız. Bunuda geçtim, sürekli bu sunucunun yönetimi değişti, sürekli açıklar arandı. Ben istedikten sonra seninde açığını yakalarım, RoCKeR 'ında açığını yakalarım, Z-NET 'inde açığını yakalarım, GeMLiK'in de açığını yakalarım. Açık yakalamak istedikten sonra herkezin açığı yakalanır. Karalama kampanyasından bu zamana kadar kimseye yarar geldiğini görmedim. Her işte balık baştan kokar FenomeNs, o zaman bu MYNET şirket çalışanları sapık ve sunucu yönetiminide sapıklara veriyor. Sizlerin söylediklerinden ben bunu anladım. Kim geldiyse beğenmediğiniz forumlara lanse ettiniz. Ne istiyorsunuz? Nasıl bir yönetim şekli istiyorsunuz? Bunları konuşun, insanları karalamak yerine önerilerde bulunun emin olun önerilerinizi dikkate alırlar. (eğer yöneticilik zihniyetine sahiplerse) |
| |