|
dj_fanck_c Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yuh yaaa
bizim Yasadıklarımız
1) sunucu acan arkadaslarımızın sunucusuna gittigimiz takdirde Söylenete Tekrar girişimizin kufurle ana awrat söwmeyle karşılanması
2)Tehdit ederek Konusmalar Farklı sunucularda görundugumuz takdirde birdaha soyle.net sunucularına giremiycek olmamız ve her girişimizde gene aynı kabalık kufurlu karsılamayla karsılanıcagımızın söylenmesi
3)dolaylı yada dolaysız yolla toplanan paraların vergisinin kime ödendiginin
4) Seviyeden bahsederken Kızlara aksam yemegi teklifi etmeleri Vb. vb.....
Zaten saysamda siliceksiniz bunları söyleyince idda oluyor
Adamlar kaliteli sohbetten bahsediyor yok en iyiyiz yok basdan aşşa temiziz lafları idda olmuyor
Merak ettim sizi neyle kandırıp bu igrençliklerin Başka kişiler tarafından okunup yayılmasının engellenmeye Çalışıldıgı?
PesSss Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dip Not Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. enim msjımı sildigin için Tesekkurler bu kadar rezilligi Sohbete yeni giren arkadasların okumasını yapılan bunca igrençlikden etkilenip Sohbetten sogumasını istemiyordum . sanada msjımı sildigin için ayrıca Teşekkur ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
arkadasım bu konu Röportaj hakkında söyleşi yapın burda soyLe.net Sunucusunun son gelişmeLeri die bir konu yok Ayrıca bişiLer söLemişsn bunada kısaca sunları sölemek istıyorum;
2- demekki soyLe.netten dilin yanmış bi kac örnek göstermişsın
3- kendi hatalarını öne sürebilirmisin
4- sana küfür ediyorlarsa muhakkak sunucuya zarar verici bi haltlar karıstırmıssındır.
5- bi kişiyi karalamak kolaydır yukseltmek ise zor.
iyi forumlar