|
Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Röportaj'i yayinlanan kisinin soyle.net'in sahibi olmasi demek, konuyu amacindan saptirip farkli alanlara kaydirabilirsiniz demek olmuyor maalesef. Turkiye'nin sayili sunucularindan birinin sahibi olan kisiyle röportaj yapiliyor ve sizler bunu kavga ortamina dönüstürüyorsunuz. Hemde bunu nasil yapiyorsunuz? Röportaj ile dogru düzgün alakasi olmayan konulara girerek.
Size bu konuyla ilgili ilk ve son olarak bir sey söylemek istiyorum, Software'ninde dedigi gibi eger sunucu ile ilgili probleminiz varsa ilgili bölüme "kanitlariyla" beraber konunuzu acin, tartisin. Ama bu baslik altinda, röportajla alakasiz konulara girmeyin lütfen. Cünkü hem sacma sapan diyaloglar ortaya cikiyor hemde konu amacindan asiri derecede sapmis oluyor.
Ayrica, dogru olsun veya olmasin herhangi bir iddiada bulunursaniz, yukarida "kanit yok" seklinde sildigim mesaji baz alip (eger iddianiz dogruysa), savundugunuz iddia ile ilgili "bu baslik" altina kanit koysaniz bile mesajinizi yinede silmek zorunda kalacagim. "Kanit koyuyorum arkadasim, ne diye siliyorsun?!" diyebilirsiniz. Silme sebebimi bu yazmis oldugum mesaj icerisinde bulabilirsiniz.
|
Yuh yaaa
bizim Yasadıklarımız
1) sunucu acan arkadaslarımızın sunucusuna gittigimiz takdirde Söylenete Tekrar girişimizin kufurle ana awrat söwmeyle karşılanması
2)Tehdit ederek Konusmalar Farklı sunucularda görundugumuz takdirde birdaha soyle.net sunucularına giremiycek olmamız ve her girişimizde gene aynı kabalık kufurlu karsılamayla karsılanıcagımızın söylenmesi
3)dolaylı yada dolaysız yolla toplanan paraların vergisinin kime ödendiginin
4) Seviyeden bahsederken Kızlara aksam yemegi teklifi etmeleri
Vb.
vb.....
Zaten saysamda siliceksiniz bunları söyleyince idda oluyor
Adamlar kaliteli sohbetten bahsediyor yok en iyiyiz yok basdan aşşa temiziz lafları idda olmuyor
Merak ettim sizi neyle kandırıp bu igrençliklerin Başka kişiler tarafından okunup yayılmasının engellenmeye Çalışıldıgı?
PesSss
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dip Not
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.enim msjımı sildigin için Tesekkurler bu kadar rezilligi Sohbete yeni giren arkadasların okumasını yapılan bunca igrençlikden etkilenip Sohbetten sogumasını istemiyordum . sanada msjımı sildigin için ayrıca Teşekkur ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.