Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2009, 22:16   #18
EceLMeriC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Telnete Girmeden Oper Yazmak!

Diablo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bak burda ne güzel konuya değinmişin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
madem öyle benim m_noaction modulunu baska bir forumda içeriğinin birkaç yerini silip m_action adında veren sen değilmisin ?

Sky-Dancer'in Sohbet.nete yapıp kurduğu siralikanallistesi adındaki modulu kendi adını yazan sen değilmisin ?

- Buyur benim dedigin, nononoaction.c ve benim dagittigim modul.
- Sky-Dancer sohbet.net'e kurdugu siralikanallistesi degil siraligiris modulu sohbet ve muhabbet /module cektiginde hala ve hala sky-dancer yazar ben ismini cismini degistirmedim. Lutfen degistirdigimi one surdugun link,sunucu vb. bana gosterirsen memlun olurum. Benden bir cok kisi modulu istedi, verdigim cevap: sayibinden isteyin ki, sayibinden istediler ve sayibide verdi. Tekrardan sayibi 'Sky-Dancer' sohbet.net 'e gelip sirali girisi modulunu guncelledi ve kanallari conf'dan okuttu, peki isim degisse yada kodlamalari degistirsek tekrardan gelip bize yardim edermi.?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/module -irc.sohbet.net- *** SiraliGiris2 (Kanal Oto Girisleri - By Sky-Dancer) [3RD] -irc.muhabbet.net- *** SiraliGiris - v1 (Kanal Oto Girisleri Sky-Dancer) [3RD]

Burdan İndir Bu forumdaki ekleri görübilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin 0 Mesajınız var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver