|
Diablo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bak burda ne güzel konuya değinmişin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. madem öyle benim m_noaction modulunu baska bir forumda içeriğinin birkaç yerini silip m_action adında veren sen değilmisin ?
Sky-Dancer'in Sohbet.nete yapıp kurduğu siralikanallistesi adındaki modulu kendi adını yazan sen değilmisin ?
|
- Buyur benim dedigin, nononoaction.c ve benim dagittigim modul.
- Sky-Dancer sohbet.net'e kurdugu siralikanallistesi degil siraligiris modulu sohbet ve muhabbet /module cektiginde hala ve hala sky-dancer yazar ben ismini cismini degistirmedim. Lutfen degistirdigimi one surdugun link,sunucu
vb. bana gosterirsen memlun olurum. Benden bir cok kisi modulu istedi, verdigim cevap: sayibinden isteyin ki, sayibinden istediler ve sayibide verdi. Tekrardan sayibi 'Sky-Dancer' sohbet.net 'e gelip sirali girisi modulunu guncelledi ve kanallari conf'dan okuttu, peki isim degisse yada kodlamalari degistirsek tekrardan gelip bize yardim edermi.?
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/module
-irc.sohbet.net- *** SiraliGiris2 (Kanal Oto Girisleri - By Sky-Dancer) [3RD]
-irc.muhabbet.net- *** SiraliGiris - v1 (Kanal Oto Girisleri Sky-Dancer) [3RD]