Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2005, 13:51   #31
erdem55
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

asii_genc Ben bu kodu dün geceden beridir inceliyorum. Ama koddan bişey anlamadığım için sordum zaten incele incele ama sonuç sıfırdı. Yani bu güne kadar öğrendiğim yada gördüğüm kodlar gibi değildi bu kod o nedenlede bi yere aramadım ve en sonunda sordum zaten ben kimseyle tartışmaya girmek yada başka bişi için sormadım. Bu güne kadar bişiler öğrendim ama öğrendiğim şeylerin içinde bu kod gibi olanlar yoktu. Açıkçası kod nasıl çalışıyo anladım dersem yalan olur yani açıklasanız tamam 3 sesli yada sessiz nick yanyana gelince banlıyor onu anladım ama bunu nasıl algılıyor çözemeidm mesela siz bakınca ^^ gibi karakterleride sessiz algılıyo dediniz yanlış anlamadıysam ama ben bunu o kadar incelememe ramen anlamadım. Yani kodu açıklamanızı isticem. Kolay gelsin. Mesela en basitinden
on @!*:join:#:{ if $grr2(3,6,6,$nick) burdaki 3,6,6 ne işe yarıyo $nick i biliyom
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))))))))) acemi oldumu söledim ama öğrenmediğimi söyleyemem. Az sonra nelix in sorduğu bi soru var o sorunun cevabına iyi bak pls bişi öğrenmedin diyosunya belkide bişiler öğreniyorumdur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver