Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2005, 12:36   #21
erdem55
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

asii_genc sen hiç geri zekalı olduğunu düşündünmü düşünsen iyi olur. Bu kadarda küstahlık fazla ben sana kodlarla beraber kimleri attını yazdım. Sense ne diyosun sana çaılışmıyo diyenmi oldu zıplıyosun tavşan gibi. Yoksa sende tavşanlar gibi kulakları önde gidenlerdenmisin. Allahım ya yeter be bu kadarda olmaz adam gibi soru sorduk adam gibi yanıt ver vericeksen ne ukalalık yap nede geri zekalı olduğunu açık açık ortaya koyma.
Burası bildim kadarıyla yardım forumu dimi? Yoksa benmi yanılıyorum. Ama senin gibiler oldukça sanırım daha çok tartışmak çıkacaktır. İkinci onu senin yazdın koda zaten laf atanda olmadı sana yanlış yazmışsın diyende olmadı. Senin derdin ne benle? Ha özel bi derdin varsa buyur gel derim açık açıkta veririm adreesimi hiç çekinmeden. 0542 742 **** (Telefon numaranı deşifre etmene gerek yok [el33t]) buda telefon numaram ara sölim adresi bi derdin varsa yüz yüze konuşalım öyle klavye arkasından delikanlılık yapmak ahkam kesmek kolay adamın asabını bozmayın ya
Diğer tüm arkadaşlardan özür diliyorum ama kendimi tutamıyorum bu yapyığı ukalalığı bu hakareti bu gerizekalı davranışı yediremiyorum. Herkese kolay gelsin. Banlıcaksanız banlayın arkadaşlar. Canınız saolsun ama bu hareketinin karşılını almış odu

Konu el33t tarafından (26 Ağustos 2005 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver