Cevap: Roportaj : X
Hym.. Cok Güzel Konulara Deginmissiniz.. ßende Uzun Zamandır SöyLe.Net'teyim.. ArkadasLara Tamamen KatiLiorum..
ßiri Surda Cıkıpta SöyLeye ßiLir mi ; ßu SöyLe.Net KanaLi Ne İse Yarior?
İrcop & Admin ßunLari ParayLa Secerek Nereye Kadar Devam Edeceksiniz?(ParayLa Adam İrcop oLuyor Afedersinizde Dün ß.ktu Simdi Koktu MisaLi Adam Tüm Düzeni Deqistirmeye caLisior Kendi Capında Ve AkLında..)
İşi SöyLenin Paraya Dökmesi ßence SöyLe.Net İcin Vahim ßi Durum Ve ßu Durumdan ßiran Önce KurtuLmasi Gerektigini En az ßenim Kadar ArakdasLarinda Fark Ettigini Görüyorum..
ßirde ßi Sacma Durum Daha Gereksiz SpamLar ekLenmiş ßen ArkadasimLa Sohbet Ediorum ßi ßakiorum Küfür Nedeni iLe uzakLastiriLmisim.. Veya ßaska ßir Nedenden doLayi.. Hani ReqLami faLan Spam'a EkLiorsunuz da GünLük ßazi KonuşmaLari Neden ekLiorsunuz ßen hic anLamis diiLim.. ßu mu Sizin Rahat ßir Sohbet Ortami Dediqiniz? Acıkcası ßen Rahatca Sohbet Edemiorum.. YaziLarimi SekiLLi Yazar oLdum Sizin Sayenizde Simdi Spam'a TakiLicam Yine AtiLcam Vs.. Vs..
Neyse Uzun Lafin Kısası SöyLe.Net Kendini İdam Etmeye CaLisior Emin ki ßu ZihniyetLe SöyLe.Net'e Zarar Vermeye Devam Edeceklerdir.. ßir An Önce KendiLerine qeLmeLeri DiLeqiyLe. basarisizLikLarindan Arinip Eski ßasariLarina KavusmaLari DiLeqiyLe..
(Oguz'dan Yada Onur'dan ßekliyorum ßu SoruLarima ßi Cevap VermeLerini Orada 4 yıLını Vermis ßirinin ßu SoruLarın CevapLanmasini İstemesi En DoqaL Hakkıdır HerhaLde.) |