Cevap: Roportaj : X
Gerçekten şaşırdım okuyunca. X mıydı o anlamadım.
Acaipliklere 2,3 ornek vereyım.
Stil nicki 2 ay oncenın ircopudur. Bugun sordugumda o kım dedi. (sanırım eklenen ırcop yada admınlerden haberı yok )
Genelde help departmanından secıyoruz admınlerımızı dedı, Helpten gelen sanırım bi Miracle var o da ircop. ( Öyle birininde ircop ve helpfounder olması zaten şaşırtıcı. Ayrıca soyle.help departmanından tanınmış kım var merak edıyorum. )
Sunucuda kullanıcılara rahat sohbet ortamı getırmısler. Nasıl acaba gercekten merak ettım. Notice yasak,Ctcp yasak,Ping atamıyoruz baskasına,aCaip kullanışsız bı scrıpt yapmıslar oplara onu kullandırıyorlar zorla,opların gırdıgı saçma sapan bı soylenet kanalı.(hiçbirişe yaramadıgına herseyımı ortaya koyarım.) Anlamsız spamlar,Arkadasınızla güncel sohbet ederken bir anda Küfürden spama takılabılırsınız Ve aklıma gelmeyen daha bırcok acaiplik.Bunlarmı kullanıcılar ıcın rahat sohbet ortamı anlamadım ben anlatsın biri bana.
Sunucuda sohbetın Döndügünü soylemıssınız bırcogunuz. Acaba bu sohbet neye gore donuyor ? 1200 kısının oldugu kanalda 15 kısının bla bla'sımı acaba sohbet ? Ayrıca sohbet kanalı harıcı adam akıllı hangı kanalda muhabbet donuyor ? Bunu sunucuda vaktını harcıyan ınsanlar bılır.
Sunucuda kanal kıralama,Lınk aktarma,Ircop yada admın eklemek ucretlı. Pekı bu hangı vergı sıstemıne dahıl olarak yapılmakta ?
bugun bı ircop ıcın 250 Lira talep eden soyle.net bunun vergısını kıme odemekte ? ( Bu bir haksız kazancmıdır ? Öyleyse yasal olarak sucmudur ?) Bu konuda bı bılgım yok ama merakımdan sormak ıstedım.
Inanın o kadar cok sey varkı soylemek ıstedıgım.Ama bu saatte pek aklıma gelmıyor.Soylede en az 2-3 yılını gecıren herkez sozlerıme katılır.katılıcaktırda. Ama lutfen sunucuda zamanını gecırmeyenler laf olsun dıye bırseyler yazmasın.
Ben uzun zamandır orda takılan bırı olarak az cok neyin ne oldugunu bılıyorum soylede.Nacizane fikirlerimi soyledım.Kendıme gore dogruluk payı %100'dur. Kişiye gore degıstıgı ıcın katılmayanlarada saygım sonsuz. Uzun lafın kısası X benı cok şaşırttı.Olmadı Oguz. roportaj ıcın tskler Can.
Konu Vamp tarafından (14 Ocak 2009 Saat 03:53 ) değiştirilmiştir.
|