Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Yanlış Adres [ hafif argo ]
Not : olayda Geçen Burak Kesinlikle Ben olmayıp Serkan Arkadaşımızın Adresleri Karıştırmasından ibarettir
İbretle Okuyunuz.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Serkan: bende seni bekliyordum. Serkan: bak bi Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: yes Serkan: yarın akşam 5'te bizim eve gel Serkan: bilal getirecek piliçleri Serkan: içecekler senden Serkan: ben şimdi bira içiyorum Serkan: kafa buldum a.q Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: bi dk bi dk Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: nasil yan' Serkan: 6 şişe oldu Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: olm bi dakka Serkan: 6 tane daha var Serkan: noldu Serkan: a.q Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: sen nerdesin ki Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: dallama ?DS Serkan: evdeyim Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: evin nerde Serkan: a.q öküzü Serkan: dalga mı geçiyorsun Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: kafam bulanmis zaten Serkan: yarın kızlar gelecek birde seni mi almaya gelecez Serkan: valla kızları ben tek yerim ona göre Serkan: yarın 5 te gel sen bize Serkan: bilal getirecek Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: tamamda Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: neyle gelicem Serkan: a.q içecekleri getir diyince hemen kaçtın Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: adresin varmi bence Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: ne kacicam lan Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: kofte Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: adresi unuttum Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: onu soruyorum Serkan: eşşekle gel a.q Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: dalgami geciosun diosun Serkan: olum bizim villayı bilmiyormusun a.q salağı Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: nerde sizin villa Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: unuttuk Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: solesene Serkan: 1202/2 Sokak No:5 Profösörler sitesi Serkan: al Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: semt neresi Serkan: no kaçtı unuttum Serkan: olum a.q Serkan: aramız olsa olsa Serkan: 8-9 km Serkan: yazlığa deil ha Serkan: mavişehire Serkan: yazlığa gidersin sen şimdi Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: ya dogru kisiyle konustuguna eminsin dimi Serkan: sen kimsin Serkan: burak değil misin Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: sen kimi ariosun Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: ?( Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: burak mi Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: yanlis adres Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: ben forumdan Chelt Serkan: ee mail aynı Serkan: değilmiş Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: nasil email ayni Serkan: hay a.q Serkan: baştan sölesene lem Serkan: uğraştırıyorsun beni Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: iki saattir cozmeye calisiom Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: nedio bu diye Serkan: hay a.q Serkan: aramızda kalsın ( kesin Aramızda ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) Serkan: rezil olduk a.q Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: loglamam mi ben bunu Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: ?( Serkan: olum bu sayılmaz ya Serkan: içkiliyim ben alkolluyum Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: aaa olur mu Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: Bingo Serkan: sayfalar karıştı Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: do not my problem ))) Serkan: o ne la Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: Bir Yalnızım, Bir çok, Bir Vefasızım, Bir Paramparça, Bir Varım Birde Yok.!: kufur deil merak etme
............... |