|
chatsev Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sadece o kısmımı sana ait naim sana sunu diom ben bu siteye dil bu mircle gireni naim die birini sokmıcam bundan sonra nasıl sevinirmisn kardes sana anlatıorum anlamıosun yada anlayamıosun kardes bazen script yaparken scriptlardan örnek alınır e bukadarda olur sen efendice buna göz yumman gerekirken neymiş bir adın cıktı die ortalıgı ayaga kaldırıosun yazık sana o script orası degişir kardes merak edme baska derdin varsa onlarıda söle halledelim yoruma acıgız ok . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sana bişi diyim mi Sen tam bir Lamersin. Bak IRCFOrumlari.Net de Hazır Kodlar addonlar bölümü var birader mIRC yapacaksan Videolu anlatimini ben yaptim vereyim linki ögren oradan yap. Addonlari yükle kodlari yükle. bi mIRC aynen Editleme tamam mi. Buna LAMER EMEK HIRSIZI derler. Arka Plan Renkleri Menübar renkleri Popus Renkleri mIRC içerigi resmen ayni kardeş hiç bir farki yok AL kodlari aL addonlari ama kendin yap sonra yok Operatör mensü cart curt burada kullanicilari kandirma.
Scriptlerden Örnek aLinir Ögrenilir. Script Aynen Değiştirilip Buraya atılmaz .. Bir arkadaşda yazmiş En önemlisi Edit değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emege saygın Yok Sende yorumda coktur. Ben boş Post atmayi sevmem hadi sana iyi lamerlikler. He unutmadan gecen özelime gelip BaGLanti mensü açmiyor diye soran senmiydin yoksa
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bak bagLanti menüsünde bi yerde hata var diyim sana orasinida Düzelt
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
mdx SetMircVersion $version | mdx MarkDialog $dname
Burasi
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
abso_mdx SetMircVersion $version | abso_mdx MarkDialog $dname
Böyle olacak tamam mi lamer arkadaşim. He unutmadan Türkçe'n cok bozuk düzelt bence. hadi iyi geceler