Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2009, 23:03   #4
aBso
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: S.C ScRipT oparator mirci

chatsev Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
asbo yorma acık ama dikkat edersen kardesim bundaki cogu sey degişiktir basta ve en önemlisi menü yoruma saygı bizede bu yakısır en çabur atmıyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Öyle mi ? iyi bakalım ben log lim de sen bana kendini yorma de hem emege saygisiz hemde sanki kendin etmiş gibi gülüückler saçiosunuz.

İlk önce s en [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mIRC i indir bi bak bakim aynisi değil mi ?

Sohbetc v.mIRC Çıkali ne zaman bilior musun ? Özelde Avatar Sistemini Serdar406 falan cıkardigi zaman bu mIRC cıktı oke mi ?

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
1,1 714S.c Script 7 ® 15]
1,1 715 S.c Script 14İnternet Cafelerinize 1414Evlerinize iş yerlerinize Güvenle indirebilirsinizSohbetCaddesi.Com sohbet · Animasyonlar ·Astroloji · Messenger · Fıkralar · GüzelSözler · Eğlence Hazır Mesajlar · Komik Videolar· Duvar Yazıları · Kadınlar ve Erkekler · Onlineİşlemler Rüya Tabirleri · Hikayeler · Sohbet· Şiirler · Tv · Gazeteler ·m Adresinde BulabilirsinizHossohbetler Dileriz14
1,1 714 Nickiniz 157 SohbetcVmIRC5109 15
1,1 714 Tarih 157 11/01/2009 15
1,1 714 Saat 157 22:44:20 15
1,1 715 Coder By PoLO 7]  

Neden mIRC De Sohbetc v.mIRC yazıor sizin ?
Benim adım Naim neden mIRCin ALias kısımlarida bu yazior ?
/naim1 /echo -a 1,1 714S.c Script 7 ®  15

EditLeyen yanliş editlemiş birader ;D Hem hata veriyor mIRC
Bak fullname farkli
.fullname  1,1 15 Sohbetc v.mIRC 4®   

bunu değişmemiş
Nick Şifreleme Panelini yazan benim By polo mu etmiş

Neden REnk DLL leri bu sekilde mIRC inizin

abso_mdxinit
  abso_mdx SetFont 6
,7 15 900 Tahoma 

BagLanti menüsü neden absolut53 diye acılıyor.
he bide mirc.ini dosyasini iyi editlemeişsiniz.
Geleyim Menülere Menüler bile ayni birader hiç bi farki yok simdi sen burada yazarsın abso farkli bunlar diye : D

Bilmem anLatabildim mi buradaki Coder arkadaşlar cok saglamladir. Onlar nasıl bir Script oldugunu ayırabilirler..
Çamur atmıyorum ;D Özenti :P Olsun be demek ki bi site bu kadar begenmiş helal olsun bize ki Özentileriimiz oluyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver