s.a arkadaslar mircimde yazı sureklı tekrarlıyor tekrarlayan yazı tam olarak bu IMG default.jpg diyor bu yazı /ame isteklerınızi !istek sarkı sarıkıcı seklınde yazınız komutu kollanıldıgında /ame !istek komutunu kulnan nickle benim aramda baslıyor özelde burda üc ayrı kod var ozel yansıtma kodu komot aktarma kodu burda etkilişim neden oluyor sizce kodlar ayrı remote pencerelerınde ben bır araya getırdım sorun burda oldugunu dusunuyorum..
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#radyo:{
if $numtok($2-,32) > 5 || $count(%a,$chr(42),$chr(45),$chr(47),$chr(95)) > 0 { -ku120 # $nick 2 dışarı | return
}
if !istek * iswm $1- {
msg botserv say $chan $nick 0,2Teşekkürler İsteginiz Alınmış, DJ'lerimize İletilmistir.
msg botserv say #dj 0,14 $nick $+ :0,2 Sevdiği Parçayı Çalmanızı İstiyor. İstediği Sanatçı ve Parçası : 0,4 $2-
}
if !istek iswm $1- {
msg botserv say #radyo $nick 0,2 Bos istek gondermeyiniz.....!0,14 " !istek Serdar Ortaç - Dansöz " 0,4 Gibi İsticeksiniz İsteginizi
}
}
on *:text:*:?:{
if !istek * iswm $1- {
/msg $nick 4Isteginiz DJ'lerimize iletilmistir2 $nick 5( $2- )
/msg #dj 9istek 4Isteyen nick:13 $nick 4Istedigi parca:9 $2-
/msg #istek 9istek 4Isteyen nick:13 $nick 4Istedigi parca:9 $2-
}
if !istek iswm $1- {
/msg $nick 2 Bos istek gondermeyiniz $nick " [20:03:37] <@ArAnAnAdAm> !istek Gulben Ergen - Lay La Lay Lalay gibi isticeksin istegini "
}
}
BU kodlar arasında bir cakısma varsanırım
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:?: { .msg MuraTT $nick $+ > $1- }
on 1:input:?: { if $left($1,1) !== / { .msg MuraTT $nick $+ > $1- | say $1- | .halt } }