Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2009, 18:03   #9
ExrimCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !banla yazdığımda Nick sorsun

on *:text:!kb *:#:{
if ($nick !isop $chan) {
notice $nick 5ßu Komutu KuLLanmaya yetkiLi DeğiLsiniz12 $nick 5ßu Komutu kuLLanabiLmek için ßenim ßuLunduğum KanaLLarda Sizinde ßuLunmanız Ve KanaLda Operatör 4(Op)5 oLmanız gerekiyor. !
}
else {
if $2 != $me { notice $nick Hiç Kusura ßakma $nick Kendimi Atamam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| return }
if $istok(ispiyonCu Harun ehuehu,$2,32) { notice $nick Arkadaşım $2 'yi Atamazsın,ßu Nick Koruma altındadır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| return }
.ban -k $chan $2 $3- }
}
}

[17:38] <X-Nick> !kb ispiyonCu deneme
[17:38] -Harun- Hiç Kusura ßakma X-Nick Kendimi Atamam

[17:44] <X-Nick> !kb Harun deneme
[17:44] * Harun modu belirledi: +b

[17:44] * Harun Harun tarafından kanaldan atıldı (deneme)

Difuzyon arkadaşım oLmadı yaw ßi ßakarmısın kodLar ßirbirine girdi aynen senin yazdığın kodu copy paste yaptım remoteme ama ßu hataLarı veriyor. 1 ßeni atmasın diyordum atiyor 2 koruma aLtındaki ßi nick'i atmaya kaLktığında !kb ispiyonCu dediğinde Hiç Kusura ßakma X-Nick Kendimi Atamam
diyor yani oLmadı arkadaşım ßende ßi hata yok çünki aynen copy paste yaptım ßi ßakarmısın sana zahmet teşekkürLer...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan