Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2009, 05:38   #7
CipriX
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IWC v2 // Proje!

Can Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
CipriX gercekten zor olan birseyi basarmissin , ne kadar övgü alsan hakki var.
Fakat acikcasi sunuda demeden gecemiycem. Ben bu projeyi yeni bir proje olarak göremedim. Cünki yaklasik 3 yil önce mIRCTurk bunu MIS adiyla piyasaya sürmüstü. Bu sanki MIS 3 ün bir üst versionu gibi birsey olmus.

Herşeyden önce yeni bir proje olduğunu iddaa etmedim yaklaşık 6,7 ay önce benzeri birşeyi yaptık IWC olarak sürdük piyasaya, tabi o zaman bu forum törpüyle ağdayla ilgileniyordu pek rağbet görmedi (: Herneyse sonuç olarak fikir bize ait demiyoruz, ama şuanda diyorum fikir gayette bize ait nedenmi ? mIRCTurk Kadrosunda bulunan biri olaraktan bende MIS'in içindeyim ve MIS'in amacı kesinlikle bu değildir sadece orda bilgi kaydetme amaçlı web sitesi PHP Bot entegresidir, full sunucu yönetimidir gerçekten kaliteli bir sistemdir.. Bu sistem ise SADECE basit IRC Komutları içindir, bunun sebebide zaten php ve mirc ile ilgilenenlerin alıp geliştirme amaçlıdır.. MIS ile bu yan yana bile konulmaz MIS portal bu çok basit bi kodlama..
(Not: İlk versiyonu çıkardığımızda MIS'den de haberimiz yoktu)

DizZy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Projenizden dolayı kutlarım. Peki bir veritabanı mevcut mudur? Yani yapılan işlemler kaydediliyor mu? Sanırım Can ın sorusuna cevap olucak bu, yani mis ağırlıklı olarak sql kullaniyordu.

Tabiki SQL üzerinden çalışıyor PHP Bot da yapılırdı hatta daha kolay olurdu fakta bu sefer ya her işlemde bot girip işlemi yapıp çıkacaktı yada 7x24 bi makineden botun olduğu web sitesi explorer olarak açılacaktı buda çok zahmetli bir işti kullanışlı olmazdı..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver