Zubik.Net ve Tabiki Komiklikler
Damar: söle Damar: yawrum Damar: vala kasıyom Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Damar: yok katokori acıyom kasıyom Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Damar: onu beceremedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Damar: her ne zıkkımsa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FaNToM: kategori Damar: sen ne ediyon FaNToM: Diceksin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Damar: katekori Damar: edebiyat dersindemiyiz olum FaNToM: D
Damar: bir an kendimi dilbilgisi dersinde sandım Damar: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FaNToM: Türkçemizi Katletme olm FaNToM: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Damar: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FaNToM: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. FaNToM: Reis aynı sen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Damar: olum man yak olmus lem Damar: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FaNToM: sende işi biliyon yanıma Durmuşsun ReiS: koş fayton koş FaNToM: Reis sen Tipsiz sin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ReiS: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FaNToM: En karizması benim |