Bunların nedeni çok fazla edit yapmandan kaynaklanıyor.. Bazı özel karakterler vardır, onları yazarken öncesine \ koyman gerektiğini daha önce söylemiştim sana.. Bir kısmına yapmışsın zaten.. [ ] { } ( ) " " ; $ v.b karakterleri mesaj ieçrisinde kullanırken önününe \ işaretini koyman gerekiyor..
Bence sen bu kurallara uyarak baştan bri tcl editle..
Ayrıca sorununuzu yazarken "falanca şey çalışmıyor" diye gelmeyin.. Hata mesajıyla gelin.. Hata mesajını görmeden, tclyi görmeden hiç birşeyi görmeden "şu çalışmıyor" diye gelenler var.. Sorunun nerede olduğunu görmeden çözüm söylenemez. Hata mesajını nasıl alacağınızı da daha öncesinde çok defa söyledik bkz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eğer bu konunun yerine üç tane soru dosayası editleyip "bakın işte falan soru botu, falanca oyun botu" diye başlık açsaydım binlerce kişi incelemiş olurdu.. Neden ? Çünkü kimse aslında öğrenmek amacı gütmüyor, herkes hazıra konmak amacında..
Aslında bu sadece hazıra konmak isteyenlerin suçu değil; burada her isteğe karşılıksız cevap verip öğretme amacı gütmeden birşeyler bildiğini göstermek amacıyla cevap veren arkadaşların da suçudur.. Bu söylediklerimi sen üzerine alınma Contagious, ben genel yapılan bir yanlıştan bahsettim, sürekli bahsediyoruz ama değişen bir şey yok, değişeceğine de pek umudum yok açıkcası..