ircservices te tr.l dosyası hatası
SeLamüN aLeyküm DeğerLi ÜstadLar Yeni ßir Konu açıyorum Çünki ßenim gibi herkezin ßu dosyada hata aLdığını ßiLiyorum ircserviceste tr.l dosyası. ArkadaşLar artık kafayı sıyırma aşamasına geLmiş ßuLunmaktayım neredeyse 2 ay oLdu haLa aynı yerde takıLdım kaLdım nedir ßu tr.l dosyasından çektiğimiz services oLarak ircservices-5.0.63kuLLanıyorum ircserviceste her türLü özeLLiği £kLeyebiLiyorum ama sıra tr.l dosyasına geLdiğinde hep hata aLıyorum £ditplus kuLLanmama rağmen tr.l dosyasınLa iLgiLi ßi kod ßi özeLLik £kLediğimde her zaman hata veriyor. örneğin auth kodunun statüs penceresinden onayLanmasını yaparken tr.l dosyasında hep her zaman hata veriyor günLerce tek tek harf harf takip £ttim editplus kuLLanarak yaptım oLmadı yine /ns info nick komutunda Msn, yas, Burc, Sehir gibi özeLLikLeri £kLediğimde yine tr.l dosyası hata veriyor yani tr.l dosyasıyLa iLgiLi ne işLem yapsam her zaman hata veriyor ßenden kaynakLanan ßi hata yok ßu forumda ßu konuya ßi açıkLık getireLim diyorum. forumda o kadar çok gözüme çarptıki tr.l dosyasının £ditLenmiş haLini isteyen arkadaşLar ama hiç kimseden ßi açıkLama geLmiyor neden ? örneğin msn yas burc sehir özeLLiğini serverine ekLemiş ve çaLıştırmış oLan arkadaşLardan ßu tr.l dosyaLarını ßurada ßi Link aLtında ßütün forum üyeLerinLe payLaşmaLarını rica £diyorum çok zor ßişey değiL ftp adresine girip ßu dosyayı aLıp ßu forumda ßi Link aLtında herkezLe payLaşmaLarını istiyrum. SaygıLar... |