Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2008, 15:37   #18
CanCeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Buyrun Arkadaşlar NoMercy

delm, diğer eggdrop koruma botlarından farklı olan nedir?
NoMercy le kıyaslama yapmışsınız. Gözlemlerime göre nomercy ile aynı özellikde bir koruma kodu göremedim...

Bu verdiğiniz bot forum içerisinde mevcut, botun nickini nomercy olaraka değiştirerek NoMercy yapılmaz.

Ancak sonuçta arkadaş bir emek sarf etmiş, paylaşım yapmış ve saygı duymak gerekir. Kimsenin hevesini kırmak istemem, benimki sadece görüştür...

---
MaviLee Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mod arkadaş postu gereksiz görmüş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama bu konuya ben gülmekten başka bişe bulamıyorum.

Size yorum atmanız için baskı yapan yok MaviLee. Konuyu beğenmediyseniz yorum atmassınız, hıııı attıysanızda aşşağalıyıcı kelimeler kullanmayın.

MaviLee Nickli Üyeden Alıntı
Postların cogu gereksiz zaten. Gereksiz post yerine gereksiz adamları temizlesek ?.

Bu arkadaşın foruma herhangi bir zararı oldu bu konuyu açarak?
Arkadaş kendi çapında birşeyler yapmış, paylaşmış bunu hoşgörüyle karşılamak lazım. Herkes kusursuz olamaz dimi?

Konu CanCeL tarafından (27 Aralık 2008 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver