Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2008, 04:45   #2
Difuzyon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: cinsel kanal koruması yardım

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#whoisacarmısın on on @*:join:#:whois $nick | .enable #gecegece raw 319:*: { haltdef var %jnk 1 while $ulist(*,badkanal,%jnk) { if $istok($remove($3-,:,+,%,@,&,~,.),$ifmatch,32) { var %x = $comchan($2,0) while %x { if ($me isop $comchan($2,%x)) { ban $comchan($2,%x) $2 2 .kick $comchan($2,%x) $2 10Cinsel İçerikli Kanallarda Bulunduğunuz İçin Bu Kanala Girişiniz Süresiz Olarak Engellenmiştir. } dec %x } } inc %jnk } } #whoisacarmısın end #gecegece off raw 311:*:haltdef raw 312:*:haltdef raw 307:*:haltdef raw 317:*:haltdef raw 318:*:haltdef | .disable #gecegece #gecegece end alias cinselkanal if $dialog(BadKanal) == $null dialog -m BadKanal BadKanal dialog BadKanal { title "Cinsel Kanal giriş koruma" size -1 -1 200 265 button "Tamam", 1, 110 200 70 20,ok list 2, 10 20 180 135, sort box "Cinsel Kanal", 3, 5 5 190 145 edit "#", 4, 10 165 180 20, autohs box "Eklenecek #kanal 'ı girin", 5, 5 150 190 45 button "Ekle", 6, 20 200 70 20 box "Not:", 7, 5 225 190 35 text "Silmek için #kanala çift tıklayın", 8, 25 240 180 45 } on *:dialog:BadKanal:dclick:2:{ .ruser badkanal $did(2).seltext | did -d BadKanal 2 $did(2).sel } on *:dialog:BadKanal:sclick:6:{ if ($did(4) != $null) { did -a BadKanal 2 $did(4) | .auser badkanal $did(4) | did -fr BadKanal 4 } } on *:dialog:BadKanal:init:*:{ if ($ulist(*,badkanal,0) != $null) { set %cinsel 0 while (%cinsel < $ulist(*,badkanal,0)) { inc %cinsel 1 did -a BadKanal 2 $ulist(*,badkanal,%cinsel) } unset %cinsel } } menu status,channel { .- .Cinsel Kanal Korumaları ..Korumayı Devreye Al !:.enable #whoisacarmısın | .echo -a 0,4 Cinsel İçerikli Kanal Korumaları Devrede ..Korumayı Devre Dışı Bırak !:.disable #whoisacarmısın | .echo -a 0,4 Cinsel İçerikli Kanal Korumaları Devre Dışı ..Cinsel Kanal Ekle-Çıkar !:cinselkanal .- }

Kodu (ALT + R) ile açılan panelde REMOTE başlığına ekliyorsunuz.
Daha önce paylaşılmış olan bi dialogu(paylaşan, neverbackdown) sizin istediğiniz gibi dizayn ettim.(Tşk. neverbackdown)

Op olduğunuz kanalda,koruma açıksa giren nicke whois çekecektir. Eklediğiniz kanallardan birini görürse işte o zaman affetmicektir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben baya bir test ettim ama kullanışa bağlı olarak sorun yaşarsanız yine bu başlık altından belirtirsiniz.

Hoşca paylaşımlar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver