Cevap: İşte Ben Bu Adama Vatan Haini Derim.
Önce bu herif yazı yazmasını öğrensin şehirde yaşıyor ama yazı yazmasını bilmiyor -1, kro'su ordan terörist'i ordan diyor kro'luk yaşadığı bölge yada kültürle değil beyindeki düşünceyle olur bence kro bu şahsın ta kendisidir, teröristin tamamı oradan cıkıyor demiş arkadaşın televizyon seyretmediği bariz ortada 1. ordu komutanı bir sürü üst rütbeli ve bir o kadarda devlet adamı ergenekon oluşumunun icindeler içimizde bunlar varken ve biz bunlara ses cıkarmayıp doğunun insanınamı kro yada terörirst yakıştırması yapıcaz ? Ben doğma büyüme istanbulluyum ama aslen Erzurumluyum son diyceğim bu arkadaş kör cahilmiş!
Başımdan gecen bir olayı eklemek istedim.
Askerliğimi Şırnak/Beytüsşebab'da yaptım 16 kişilik tim'in öncüsü(en önde gideni) diyarbakır'lıydı timde bazıları sevmezdi bu arkadaşı bagok'dan cehennem deresine inerken şüpelenip timin pusuya yatmasını isteyen o arkadaşımızdı ve alınan 3 kellenin baş mimarı oydu ve timde onu sevmeyen arkadaşlarımızın birden ona karşı düşünceleri değişti bu arkadaşında başına böyle bir olay gelince görür kenya'yı konya'yı.
Konu Thief tarafından (22 Aralık 2008 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
|