Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2008, 15:48   #1
riXos
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Unreal'da Acil Sorun

Merhaba arkadaşlar ;
Unreal ın 3.2.7 ve 3.2.3 versiyonlarını sorunsuz bir şekilde kurdum.
İlk önce 3.2.3 yi kurdum . Kurulumda hata yok . ircd.log , opers.conf ve unrealircd.conf dosyalarını editleyip ftpden attım .
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
./unreal start

yaptıgım zamanda hiç bir sorun almadım.

[bigsohbe@host Unreal3.2]$ ./unreal start Starting UnrealIRCd _ _ _ ___________ _____ _ | | | | | |_ _| ___ \/ __ \ | | | | | |_ __ _ __ ___ __ _| | | | | |_/ /| / \/ __| | | | | | '_ \| '__/ _ \/ _` | | | | | / | | / _` | | |_| | | | | | | __/ (_| | |_| |_| |\ \ | \__/\ (_| | \___/|_| |_|_| \___|\__,_|_|\___/\_| \_| \____/\__,_| v3.2.3 using TRE 0.7.2 (GPL) * Loading IRCd configuration .. * Configuration loaded without any problems .. * Dynamic configuration initialized .. booting IRCd.

Fakat tüm bunlara rağmen sunucuya girmeye calıstıgımda ( hem ip üzerinden denedim hemde adres olarak denedim ) su hata ile karsılastım..

* Bağlanılıyor irc.bigsohbet.net (6667) - * Servere Bağlanılamıyor (Bağlantı Düştü (Tekrar Bağlanmayı Deneyiniz)) - * Tekrar Bağlanılıyor # 1 irc.bigsohbet.net (6667)

Belki bu versiyonda hata vardır dedim başka bi yerden Unreal3.2.3 çektim onu da kurdum fakat yine aynı hata ile karsılastım . Versiyonu yükseltip Unreal3.2.7 kurdum fakat yine aynı hata .

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet