Malzemeler - Dakika
Kuru fasulye (ıslatılmamış) : 30-45
Nohut (ıslatılmamış) : 30-45
Yeşil mercimek (ıslatılmamış) : 20
Kırmızı mercimek (ıslatılmamış) : 3
Buğday (salata için) : 10
Buğday (çorba için) : 20
Pirinç : 6-8
Tavuk (bütün) : 15
Tavuk (parçalanmış) : 10
Hindi (parçalanmış) : 30
Dana biftek : 10
Dana haşlama bütün : 30
Tas kebabı : 10
Dana dil : 45-60
Patates (kabuklu) : 10
Patates (soyulmuş) : 5
Enginar : 8
Kereviz (bütün) : 10-15
Kereviz (doğranmış) : 6
Bezelye : 5
Havuç : 8-10
Karnabahar : 5
Pancar : 10
Yaprak sarması : 10
Sebze çorbası : 8
Balık (beyaz etli) : 3
Balık (siyah etli) : 7
mutfakrehberi...