Benim fıkra değil yaşanmış anlatayım bari Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tatilden dönüyordum uzun yol..Muavinle önce cep telefonu yüzünden bir gerildik.İlk molada özür diledi.Sorun değil dedin döndüm araca.Daha sonra su dağıtıyor istermisiniz dedi hayır dedim tekrar sordu.Tekrar geldi bu kez meşrubat alacağım dedim şaşkın şişeyi bana uzattı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))tuttum kendimi.İlerleyen saatler daha da komikti 10 küsür saatlik yolculukta en az 50 kez afiyet olsun dedi.Çöpleri topluyor çantamı tuttu napıyor diye ,bakıyorum şaşkın şaşkın yanımdaki bayanla birlikte gülmekten yerlerdeyiz.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O da gülmeye başladı kendine.Çay içeceğim extra şeker istermisiniz dedi evet dedim geldi getirdi bir tane daha istermisiniz diyor,hayır dedim afiyet olsun dedi gitti döndü gene afiyet olsun çöpleri alıyor yine afiyet olsun.Hayatımın en bol kahkahalı yolculuğuydu görmeniz lazımdı.Çanta olayını hala unutamıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|