Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2008, 23:26   #25
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eggdrop Kurulumu & Kullanimi!

Şuanda aynı sorunu bende yaşıyorum ve eggdrop kuramıyorum.
root dizine aşağıdaki komutlarla bir tcl kurdum;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
cd /usr/local/src wget [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tar xfz tcl8.5.4-src.tar.gz cd tcl8.5.4/unix ./configure --enable-threads make install

Yanlız buna rağmen hesaba eggdrop kurmaya kalktığımda aşağıdaki hataları alıyorum;
make sonu;
make[2]: Leaving directory `/home/adamcan/eggdrop1.6.19/src/mod/wire.mod' All modules compiled. make[1]: Leaving directory `/home/adamcan/eggdrop1.6.19/src/mod' Test run of ./eggdrop -v: ./eggdrop: error while loading shared libraries: libtcl8.5.so: cannot open shared object file: No such file or directory make: *** [modules] Error 127
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[~/eggdrop1.6.19]#

Make install Sonu:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[~/eggdrop1.6.19]# make install ./eggdrop: error while loading shared libraries: libtcl8.5.so: cannot open shared object file: No such file or directory make: *** [install-start] Error 127
[~/eggdrop1.6.19]#

3 gündür eggdrop için aralıksız uğraşıyorum ama olmuyor bir türlü, yardımcı olursanız çok sevinirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver